Enthousiaste trainer gezocht voor heren en dames teams

 

 

Handbalvereniging De Beuk uit Oudenbosch zoekt voor het nieuwe seizoen een nieuwe trainer/coach voor:

-       heren senioren

-       dames senioren

 

De heren senioren zijn afgelopen seizoen ruim eerste geworden in de 3e klasse zonder trainer. En hebben in de beker met een overwinning op de kampioen en nr 6 van de 1e klasse, en de nummer 2 van de 2e klasse laten zien dat ze de potentie hebben om volgend jaar mee te gaan strijden voor de titel in de 2e klasse. Dit team wil graag vooruit en is op zoek naar een enthousiaste trainer.

 

 

De dames senioren spelen 3e klasse. De huidige trainer gaat het team verlaten aan het einde van het seizoen. Het dames team heeft afgelopen seizoen mede door blessures niet kunnen meestrijden voor de titel. Echter is de doelstelling om binnen 3 jaar in de 2e klasse mee te doen in de middenmoot, en op langere termijn richting de 1e klasse te ontwikkelen.

 

 

Handbalvereniging De Beuk is een gezonde en gezellige vereniging die hard aan de weg aan het timmeren is. De jeugd aantallen blijven toenemen en zelfs bij de senioren stijgen de aantallen.

 

 

Voor informatie en/of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen met:

Daniël Koevoets

Voorzitter Technische Zaken

06 40413041

e-mail: danielhvdebeuk@yahoo.nl

 

Onze website:

www.hvdebeuk.nl

 

De Beukmiles

Op 11 september is het Puntenplan omgedoopt tot de Beukmiles.

Lees verder >>

Het Puntenplan

Het bestuur van HV de Beuk heeft besloten om vanaf 1 juli 2017 te gaan werken met een plan waarin zij punten aan haar leden en vrijwilligers toekennen voor iets wat de leden en vrijwilligers hebben gedaan.

Lees verder >>

De sponsoren

Dit nieuwsbericht is gericht aan de leden.

Lees verder >>