Voorstellen nieuwe voorzitter: Daniël Koevoets

Al sinds eind jaren 80 ben ik lid van HV de Beuk, waarbij ik van mijn 16e tot mijn 22e een zijstap heb gemaakt naar de buren van Internos. Sinds een jaar of 15 geef ik training binnen de vereniging aan diverse teams. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger: ik ben onder andere bestuurslid geweest in de rol van voorzitter TZ.

Dat de club op een aantal gebieden forse uitdagingen heeft, was al langer bekend. Maar met het willen stoppen van één van de grote steunpilaren in het bestuur van de vereniging (Arnold), werd voor mij het gevoel om te moeten instappen groter. Omdat ik alleen niets kan bereiken, heb ik diverse gesprekken gevoerd en toezeggingen gekregen van mensen binnen de vereniging om mij te gaan helpen. De bestuurswijziging die is geaccepteerd op de tussentijdse ALV, is voor mij van significant belang. De vereniging heeft nu daadkracht nodig en een groot gezelschap aan vrijwilligers.

Wat ik jullie wil vragen, is om zelf naar voren te stappen om de club te willen helpen. Als ik jullie allemaal moet zoeken, dan wordt het lastig natuurlijk.

In de komende periode gaan we ons richten op scheidsrechters, sponsoren en vrijwilligers. Ik heb voor mezelf 2 speerpunten: 1 is geen verlies meer draaien vanaf komend seizoen, en 2 is het verenigingsgevoel vergroten. Ondanks dat het tweede lastig meetbaar is, snapt iedereen wat ik hiermee bedoel, en iedereen weet ook wat hij of zij daaraan kan bijdragen. Het zou fijn zijn als iedereen elkaar daarbij helpt!

Laten we in de zomer alvast met elkaar wat stapjes zetten, waarbij we graag zouden hebben dat jullie met ons op zoek gaan naar sponsoren. Hierover wordt spoedig gecommuniceerd. Jullie inzet wordt enorm gewaardeerd.

Met zijn allen gaan we ervoor zorgen dat deze mooie club mooi blijft én groter en mooier wordt!

Daniël

De Beukmiles

Op 11 september is het Puntenplan omgedoopt tot de Beukmiles.

Lees verder >>

Het Puntenplan

Het bestuur van HV de Beuk heeft besloten om vanaf 1 juli 2017 te gaan werken met een plan waarin zij punten aan haar leden en vrijwilligers toekennen voor iets wat de leden en vrijwilligers hebben gedaan.

Lees verder >>

De sponsoren

Dit nieuwsbericht is gericht aan de leden.

Lees verder >>