Welkom op de site van handbalvereniging De Beuk uit Oudenbosch. Handbalvereniging De Beuk is opgericht op: 1 Juni 1976. Wij zijn een gezellige, sportieve, prestatieve en recreatieve vereniging.

Vrijwilligers en bestuur van HV De Beuk doen hun uiterste best om de sportiviteit en gezelligheid in de vereniging en handbalsport hoog te houden. Naast het handballen worden er tal van activiteiten georganiseerd voor de leden.

Op onze site vindt u alle informatie die u wilt weten over onze vereniging en de handbalsport. Heeft u een vraag of een opmerking, dan kun u deze in het contactformulier plaatsen.

Wat te verwachten van HV De Beuk

Algemeen

  • 1x Per Week Trainen.
  • Deelname aan de competitie.
  • Deelname aan enkele buitentoernooien.
  • Gehele jaar door activiteiten zoals bijvoorbeeld:
    • Gezelligheidstoernooi
    • Kamp
    • Seizoensafsluiting

Competitie

Deze loopt vanaf oktober tot en met maart. De wedstrijden worden grotendeels op zondag gespeeld, enkele op zaterdag. Bij uitwedstrijden wordt er een beroep gedaan op de ouders betreffende het vervoer.

Naast de eerder genoemde competitie, wordt er door H.V. De Beuk deelgenomen aan buitentoernooien. Deze toernooien worden veelal in Brabant gespeeld.

Na drie keer gratis meetrainen, kun je besluiten wel of niet lid van HV de Beuk te worden. Een inschrijfformulier kun je downloaden van de website (zie kopje formulieren). Het formulier dient zo spoedig mogelijk ingevuld te worden en inleveren van het inschrijfformulier, moet met recente pasfoto bij de trainer te worden gedaan.

Contributie 2017- 2018

Leeftijdscategorie

Jaarcontributie

Maandelijkse incasso

Senioren

€ 312,00

€ 26,00

A-Jeugd

€ 288,00

€ 24,00

B-Jeugd

€ 270,00

€ 22,50

C-Jeugd

€ 246,00

€ 20,50

D-Jeugd

€ 186,00

€ 15,50

E-Jeugd

€ 168,00

€ 14,00

F-Jeugd

€ 162,00

€ 13,50

Kabouters

€ 96,00

€ 8,00

Recreanten

€ 171,50 

  € 14,25

Hoe te betalen

De betaling van de contributie geschiedt per maand, uitsluitend via automatisch incasso. Machtigingsformulieren treft u aan bij het inschrijfformulier. De betaling van de bondscontributie is per jaar, deze wordt in zijn geheel afgedragen aan het Nederlands Handbalverbond.

De Beukmiles

Op 11 september is het Puntenplan omgedoopt tot de Beukmiles.

Lees verder >>

Het Puntenplan

Het bestuur van HV de Beuk heeft besloten om vanaf 1 juli 2017 te gaan werken met een plan waarin zij punten aan haar leden en vrijwilligers toekennen voor iets wat de leden en vrijwilligers hebben gedaan.

Lees verder >>

De sponsoren

Dit nieuwsbericht is gericht aan de leden.

Lees verder >>