De sponsors (Bedrijven) en HV de Beuk 

Dit nieuwsbericht is gericht aan de leden. 

Inleiding 

HV de Beuk is continu op zoek naar sponsors en biedt haar sponsoren diverse mogelijkheden om zich aan de club te verbinden. Laagdrempelig en kortlopend. Hierdoor is het voor een sponsor makkelijk om in én ook weer uit te stappen.  

Ken je iemand in je omgeving met een eigen bedrijf, of werk je zelf bij een organisatie die het misschien wel leuk zou vinden om onze vereniging te sponsoren? Lees dan snel verder om te kijken wat de opties zijn! Ook als je nog niet direct aan iemand denkt, lees dan ook verder en wie weet kom je nog op ideeën. Het zal je nog verbazen hoeveel bedrijven hiervoor openstaan.  

Let wel op, om het netwerk van onze (potentiële) sponsoren goed in beeld te hebben en houden is het belangrijk dat je altijd eerst in contact treedt met de sponsorcommissie voordat je een bedrijf benadert. Ook om dubbele benadering zoveel mogelijk te voorkomen! Wanneer je als lid een bedrijf als sponsor wilt benaderen, stuur dan een mail naar sponsors@hvdebeuk.nl of spreek de contactpersoon, Remco Janssens, aan. Na deze mailing/contact treed je alleen of samen in contact met het bedrijf om te kijken naar de beste optie.   

Hieronder worden de opties die op dit moment beschikbaar zijn weergegeven.  

Tenuesponsor 

Een sponsor kan er voor kiezen om tenues te sponsoren. Dit is voor een heel team, shirts en broekjes. HV de Beuk wil uniformiteit in shirts en broekjes en gaat vanaf 2017-2018 met een nieuwe leverancier aan het werk. Vanaf 2017-2018 worden alle tenues via de sponsorcommissie en het bestuur geregeld. Hierop mag géén uitzondering worden gemaakt.  

Een "standaard" team bestaat uit 13 spelers en 1 keeper, echter is dit in de meeste gevallen afwijkend. Met de sponsor wordt gekeken naar de structuur van een team en wordt besloten hoeveel tenues er besteld worden. Hierbij gaan we als vereniging uit van een mogelijke toename van een team met één lid, lees bij bijvoorbeeld 10 spelers, is het te bestellen tenue aantal 11.   

Het te sponsoren bedrag is de werkelijke kosten van de tenues. Daarbovenop vragen we een klein sponsorbedrag van € 100 bij een maximale teamgrootte van 11 én € 150 bij 12 en groter. Dit is een éénmalig bedrag en niet jaarlijks terugkerend. De sponsor wordt voor 3 jaar gecommitteerd aan het team dat hij/zij sponsort, maar dit kan mogelijk ook langer zijn wanneer er na 3 jaar nog geen nieuwe shirtsponsor beschikbaar is.  

De kosten voor een "standaard" team liggen voor tenues inclusief sponsoring van de vereniging ongeveer € 1.000. Dit is een indicatie en kan dus per team afwijken. 

Eventuele "extra" sponsoring van truien, warmloopshirts e.d. worden op maat gemaakt. Echter ligt de sterke voorkeur van de vereniging op tenuesponsoring. 

Reclamebordsponsoring 

Per seizoen of per jaar kan een sponsor een reclamebord sponseren. Deze staat gedurende de thuiswedstrijddagen met de neus naar de tribunes gericht.

De sponsor levert zelf een logo aan en eventuele tekst. De borden zijn eigendom van de vereniging.

Bord 100x50cm. Jaar/seizoen 1: € 100, opeenvolgende jaren € 85 per jaar/seizoen.
Na 20 september geldt dat een bord een looptijd krijgt van 1 jaar, de ingangsdatum wordt met de sponsor overlegt. Bijvoorbeeld 1 november 2017 - 31 oktober 2018.

Mogelijk kan na het stoppen van de sponsoring het bord aan de sponsor worden doorverkocht. Dit wordt altijd in overleg met de sponsorcommissie en het bestuur gedaan.

Nieuwsbrief  

Per 3 maanden gaat een nieuwsbrief verschijnen. Deze nieuwsbrief wordt digitaal onder de leden verspreid, wordt op de website geplaatst, via Facebook gepromoot en komt op wedstrijddagen in de sporthal te liggen. Daarnaast wordt nog gekeken naar mogelijkheden om deze nieuwsbrief ook op andere plaatsen te verspreiden. De nieuwsbrief wordt in een kleine boekvorm uitgebracht. 

Als sponsor kun je kiezen om je logo/bedrijfsnaam in de nieuwsbrief te plaatsen op: 

Geheel A5: € 40  

Half A5: € 25 

Kwart A5: € 15 

De sponsor levert een logo of bedrijfsnaam aan via sponsors@hvdebeuk.nl. 

De genoemde sponsor bedragen zijn jaarbedragen.

Sponsors op de website  

Voor een logo in- of exclusief link op de website vragen we € 20 per jaar.  

Mail hiervoor je logo (en link website) naar sponsors@hvdebeuk.nl.  

De website wordt naast regulier bezoek ook extra bezocht, doordat continu via Facebook naar de website wordt doorverwezen. 

De genoemde sponsor bedragen zijn jaarbedragen.

De Beukmiles

Op 11 september is het Puntenplan omgedoopt tot de Beukmiles.

Lees verder >>

Het Puntenplan

Het bestuur van HV de Beuk heeft besloten om vanaf 1 juli 2017 te gaan werken met een plan waarin zij punten aan haar leden en vrijwilligers toekennen voor iets wat de leden en vrijwilligers hebben gedaan.

Lees verder >>

De sponsoren

Dit nieuwsbericht is gericht aan de leden.

Lees verder >>