Het Puntenplan

Inleiding

Het bestuur van HV de Beuk heeft besloten om vanaf 1 juli 2017 te gaan werken met een plan waarin zij punten aan haar leden en vrijwilligers toekennen voor iets wat de leden en vrijwilligers hebben gedaan. Dit kan variëren van het fluiten van een wedstrijd, tot het aanleveren van een sponsor, tot het meebrengen van een vriendje naar een activiteit. Bijna alles wat je voor de vereniging kunt doen, gaat je een punt opleveren en deze kun je sparen. Uiteindelijk kan een lid of vrijwilliger met de verdiende punten een "goodie" kopen.

Wil je één van de eersten zijn met een unieke goodie?

Dit is wat je nu al kan doen:

  1. De Supporters, per supporter die jou gaat supporteren krijg je 1 punt.
  2. Sponsor aanleveren, voor het aanleveren van een sponsor voor de website of advertentie krijg je 1 punt, voor een bordsponsor 2 punten, en een tenuesponsor geeft 3 punten.
  3. Aanmelden bij het bestuur als vrijwilliger :), en dan ook actief worden.

Voor de start van het nieuwe seizoen zal een totaaloverzicht van de te verdienen punten worden gedeeld.

Wanneer en wat kan ik van mijn punten iets bestellen?

In het seizoen zijn er 2 bestelmomenten. Als je genoeg punten hebt om een goodie te bestellen, kun je je bestelling doen, anders moet je wachten tot het volgende bestelmoment. Het eerste bestelmoment is van 20 oktober t/m 1 november, wil je één van de eersten zijn die een leuke goodie kunnen bestellen, dan kan je nu al snel punten gaan sparen.

De lijst met goodies en hoeveel punten per goodie is nog niet geheel af. Wat we wel weten is dat je kunt sparen voor een unieke HV de Beuk hoodie en cap, maar nog andere leuke goodies, daarover later meer. Momenteel zijn we bij verschillende leveranciers aan het nagaan waar we de beste prijs kunnen krijgen.

Weet jij een mooie naam voor het Puntenplan?

Voor het Puntenplan zijn we nog op zoek naar een creatieve naam. De meest creatieve inzending ontvangt 1 punt, en zal zijn/haar creatieve inzending verbonden zien worden aan het plan. Stuur je inzending vóór 10 september naar voorzitter@hvdebeuk.nl o.v.v. Puntenplan.

De Beukmiles

Op 11 september is het Puntenplan omgedoopt tot de Beukmiles.

Lees verder >>

Het Puntenplan

Het bestuur van HV de Beuk heeft besloten om vanaf 1 juli 2017 te gaan werken met een plan waarin zij punten aan haar leden en vrijwilligers toekennen voor iets wat de leden en vrijwilligers hebben gedaan.

Lees verder >>

De sponsoren

Dit nieuwsbericht is gericht aan de leden.

Lees verder >>