Beukmiles

Inmiddels is het Beukmiles sparen het 2e seizoen in gegaan. Dit jaar kan er extra gespaard worden door het aanleveren van supporters en sponsoren. Er zijn 3 bestelmomenten, oktober, februari en juni! Op de website zal regelmatig de tussenstand vervangen worden!

 

De bestelling gaat als volgt:
Op de website staat onze Goodie-lijst. Je kiest daarin de goodie die je wil hebben én waarvoor je genoeg Beukmiles hebt verdiend. Je stuurt vervolgens een mail aan Beukmiles@hvdebeuk.nl met de bestelling die je wil doen, én als dit op voorraad is ontvang je je Goodie direct, en anders moet je heel even wachten tot je bestelling binnen is.

Heb je (net) niet genoeg Beukmiles, maar je wil toch graag nu al een goodie. Dan is er 1 optie, je vraagt aan andere die ook Beukmiles hebben of zij hun Beukmiles aan jou zouden willen doneren. De kans op een Nee als antwoord is natuurlijk groot, maar niet geschoten is altijd mis.

Wil iemand Beukmiles doneren, dan kan hij/zij deze transfer mailen naar Beukmiles@hvdebeuk.nl. In de tekst geeft de "donateur" aan hoeveel Beukmiles van zijn/haar account naar jou mogen. Daarna kan je dan zelf je goodie bestellen.

TUSSENSTAND BEUKMILES
Bekijk hier de tussenstand van de beukmiles

VRAGEN OVER DE BEUKMILES?
Stuur je vraag naar Beukmiles@hvdebeuk.nl

Goodies.pdf Beukmiles verdeling.pdf

De Beukmiles

Op 11 september is het Puntenplan omgedoopt tot de Beukmiles.

Lees verder >>

Het Puntenplan

Het bestuur van HV de Beuk heeft besloten om vanaf 1 juli 2017 te gaan werken met een plan waarin zij punten aan haar leden en vrijwilligers toekennen voor iets wat de leden en vrijwilligers hebben gedaan.

Lees verder >>

De sponsoren

Dit nieuwsbericht is gericht aan de leden.

Lees verder >>